Leke Tutmayan Koltuk Kumaşı ile Kirlere Elveda

Leke Tutmayan Koltuk Kumaşı ile Kirlere Elveda

Ev dekorasyonunun en önemli parçalarından bir tanesi olan koltuk takımları, göz önünde bulunmalarının yanı sıra kirlenme riski yüksek olan ürünlerden de bir tanesidir. Bu kadar hassas şekilde korunmaya çalışan koltuklara pek tabi bir şeylerin dökülmesi ya da ufak tefek kazaların meydana gelmesi kaçınılmaz olmaktadır. Peki, kirlense bile kolayca temizlenebilmesi, üzerinde leke tutmaması ve ilk günkü gibi tertemiz görünmesi için koltukların hangi tür kumaş ile kaplı olmalıdır?

Leke Tutmayan Koltuk Kumaşları Nelerdir?

Leke tutmayan ve kolay bir şekilde temizlenebilen kumaşlarla kaplı olan koltuklar, çok fazla ilgi görmektedir. Koltuk kaplamalarını leke tutmayan koltuk kumaşı ile değiştirmek isteyen ya da doğrudan leke tutmayan koltuk kumaşı ile kaplı ürünleri tercih edenlerin, koltuklarında kir ve leke bulunmaz. Çünkü bu tür kumaşlar üretiminde lekeleri hapsetmeyecek özelliğe sahip şekilde profesyonel kalitede üretilmektedir.

Günümüzde döşemelik kumaş ya da duck kumaş leke tutmayan özellikleri sayesinde koltukların daha gözde hale gelmesini sağlar. Bu kumaşlar sayesinde lekelerle ilgili anılarınızı hatırlamanıza da gerek kalmaz. 

Döşemelik kumaş, farklı yöntemlerle örülmüş, dokunmuş veyahut dokunmadan üretilen içeriğinde sentetik tekstil liflerinin yer aldığı ev dekorasyonu başta olmak üzere birçok alanda kullanılan koruyucu kaplama özelliği olan bir kumaş türüdür. Döşemelik kumaş, dayanıklılığı ve temizlenebilme özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Döşemelik kumaş seçiminde kumaşın ne kadar sıkı bir şekilde dokunduğu önemli bir ayrıntıdır.

Duck kumaş ise içeriğinde pamuk ve de polyester barındıran kumaşlardır. Duck bezi veya duck keten olarak da adlandırılan bu kumaş türü leke tutmama özelliği ile koltuk kumaşı olarak sıkça tercih edilmektedir.

Duck Kumaş ve Döşemelik Kumaş Kullanmanın Avantajları Nelerdir?
  • Duck kumaş ve döşemelik kumaş üzerinde leke tutmadığı için döşemelerin ilk günkü gibi güzel görünmesini sağlar. Bu sayede kullanıcısı için ekonomiktir. Sürekli temizlenmesi ya da lekelenmesi sebebiyle değiştirilme gerektirmez. 
  • Suya dayanıklıdır.
  • Renk ve desen konusunda çok sayıda alternatife sahiptirler.
  • Kalın bir kumaş özelliği taşıdığı için sağlamdır.
  • Rahat, şık ve nefes alabilen özelliktedirler.

Bu ve buna benzer çok sayıda özelliği sayesinde döşemelik kumaş ve duck kumaş çok çeşitli kullanım alanlarına sahiptir.

Bu doğrultuda leke tutmayan koltuk kumaşı ile sizler de lekelere elveda demek istiyorsanız hemen mağazamızdan sipariş verebilir ve en yüksek kalitede döşemelik kumaş ve duck kumaş ürünlerimize sahip olabilirsiniz.https://lukskumas.com/dosemelik-kumaslar